Jump to content

Server Discord ROD2!

Cu siguranță vor exista lucruri care credeți că pot fi schimbate - menționați acest lucru în topicul special creat.

Intra pe DISCORD

Campanie super moderatori

Avem nevoie de mai mult personal, dacă consideri că ești capabil poți face o aplicație.

Citește mai mult

Donator!

Vrei sa susti severul si sa obti Puncte Premium? Intra pe pagina de donatii pentru asta

DONEAZA

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. În acest topic membrii mafiei sunt obligați să posteze atunci când acordă/plătesc o amenda. Dacă un membru nu plătește amenda în decursul a 24 de ore va fi sanctionat cu Faction Warn. ➥ Model de postare pentru plată amendă: Nickname: Nickname-ul celui care te-a sancționat: Motivul amenzii: Dovada plății [/fdeposit]: ➥ Model de postare pentru acordare amendă: Nickname: Rank: Nickname-ul celui sancționat: Motiv: Dovada: Alte precizări:
 3. (!) Mai jos aveți niște informații folositoare pentru cei care sunt pentru prima dată în această facțiune: - Pentru început, comenzile de bază ale facțiunii sunt : '/gethit' ; '/order 1-3' ; '/turn off' și '/undercover'. - Fiecare membru al acestei facțiuni trebuie respectat indiferent de rank-ul acestuia. - Respectați ceea ce vă spun cei de rank mai mare, aceștia au mai multă experiență si vă ajută cu ceea ce vă spun. - Un assasin trebuie să fie cât mai silențios, asta înseamnă că trebuie să fiți foarte bine ascunși când efectuați un contract. - Recomandat este ca în momentul efectuării unui contract să vă schimbați skin-ul, dacă sunteți văzut de cineva o să îi fie greu să vă recunoască. - Leader-ul, co-leader-ul cât și ceilalți membrii ai facțiunii sunt dispuși să vă ajute oricând, nu este nici o rușine să întrebați ce nu știți.
 4. În acest topic vor fi postate testele date de evaluatorii facțiunii. Testerii au -50% din raport. (exemplu: dacă am rank 3, iar eu sunt tester în loc de 20 de contracte am de făcut doar 10 contracte) Înainte de a începe testul verificați dacă acel player este acceptat sau nu a mai susținut testul. Este recomandat să folosiți următoarele comenzi: [/pagesize 20], [/tog] la toate chat-urile și bineînțeles [/turn off]. Trebuie să surprindeți tot testul în poze / filmare. Trebuie să faceți poză la fiecare greșeală separat. Dovezile de la testul de intrare se păstreaza 72 de ore. Ultima poză o faceți când terminați testul practic și anuntați jucătorul dacă a trecut sau a picat testul. Testerii inactivi sau neserioși își pot pierde funcția în orice moment. Testerii trebuie să aibe minim 3 ore jucate în ultimele 7 zile. Model de postare: Nickname-ul tău: Am dat test cu: Data în care am susținut testul: Admis / Respins: Număr greșeli:
 5. Staff-ul acestei agenții: _________________________________________________________________________________________ Manager TokyoHUB & Rey _____________________________________________________________________________________________________________________________________________ Lider _____________________________________________________________________________________________________________________________________________ Co-lider _____________________________________________________________________________________________________________________________________________ Testeri _____________________________________________________________________________________________________________________________________________ Responsabili
 6. (edited) ~ Redactarea aplicației și informații referitoare la testul de intrare ~ -Aplicația- (!) Înainte de a aplica este recomandat să aruncați un ochi peste regulamentul intern al facţiunii (!) 1. Aplicația trebuie redactată cât mai corect din punct de vedere gramatical. 2. Nu este obligatoriu ca aplicația să conțină diacritice, asta este la alegerea voastră. 3. Aplicația va trebui să conțină informații adevărate. 4. Descrierea trebuie să fie cât mai originală care să va reprezinte cât mai bine, nu aberati. 5. Prezintă cât mai bine folosind argumente pentru a susține alegerea de a aplica în Hitman Agency. 6. Scrieți cu aproximație numărul de ore pe care îl puteți petrece zilnic pe server, nu aberati. 7. Evitați răspunsurile scurte. 8. Nu contactați liderul sau co-liderul pentru a răspunde aplicației cât mai rapid sau pentru a se uită peste ea. Riscați să va fie respinsă aplicația. ~ Testul de intrare ~ (!) Înainte de susținerea testului este recomandat să citiți cât mai atent regulamentul factiunii, cât și "Ghidul assasinului începător" (!) 1. După acceptarea aplicației aveți 24 de ore la dispoziție pentru a susține testul. 2. Testul cuprinde un set de întrebări cât mai logice din regulamentul factiunii. 3. Trebuie să va așteptați și la întrebări capcană. 4. Nu stresați testerii mergând să le comunicați faptul că doriți să susțineți testul. Un simplu sms sau call este suficient. 5. Nu porniți o ceartă cu testerul în timpul testului. Contactați liderul sau co-liderul. 6. Aveți dreptul de a solicita răspunsul corect în cazul unei greșeli. 7. La acumularea a 3 greșeli, sunteți declarat respins. Succes!
 7. În acest topic se vor posta anunțurile importante referitoare la activități, antrenamente, sedințe, schimbări, etc. Recomand citirea acestui topic cât și apăsarea butonului "Follow this topic" pentru a fi la curent cu modificările aduse. În acest topic vor posta doar liderul și co-liderul agenției.
 8. Atunci cand dati [/requestinactivity] pe joc sunteti rugati sa completati modelul de aici si sa-l postati printr-un reply cu o dovada photo cu [/raport] din joc. Cine nu posteaza aici, cererea lui de inactivitate n-o sa fie luata in considerare. In dovada [/raport] trebuie sa se vada obligatoriu data, ora, numele serverului si nickname-ul tau in coltul din dreapta jos, altfel dovada este invalida! Nickname: Rank detinut: Motiv inactivitate: Data inactivitatii (de cand a-ti pus-o): Dovada inactivitate (poza/filmare cu /raport):
 9. În acest topic membri agenției vor putea face o cerere de demisie. Pentru a ieși din facțiune fară Faction Punish trebuie să aveți 14 zile în facțiune. Cei care au peste 14 zile în cadrul facțiunii și depun o cerere de demisie după modelul de mai jos vor fi demiși fără Faction Punish. Membri ce depun o cerere de demisie cu o amendă activă nu pot fi demiși! Cei ce au resetarea raportului în ziua în care își pun demisia nu vor fi demiși daca acesta nu este complet. În cazul în care contul vă este banat si postati cererea de demisie dacă nu aveţi minim 14 zile în facţiune veţi primi uninvite cu 30 Faction Punish. Dacă cineva nu respectă modelul de postare, cererea nu va fi luată în considerare. Model de postare: Nickname-ul tău: Rank-ul deţinut și numărul de zile: De ce dorești să părăsești agenția?: Cum a fost timpul petrecut in factiune?: Ce doreşti să se schimbe în această agenție: Poză când spui pe /f "Vreau sa fiu demis!" (poza obligatorie): Poza cu [/raport] (poza obligatorie): Alte precizări: [!] Puteti anula cererea de demisie editand, cu textul "ANULEZ", inainte ca liderul sa raspunda la cerere. [!]
 10. st 11, 2019 (edited) În acest topic se vor posta sancțiunile primite de membri agenției. În acest topic vor posta doar liderul si co-liderul agenției. Sancțiunile pot fi primite în urma încălcărilor de regulament. Un Faction-Warn expiră în 7 zile de la primirea acestuia. La două Avertismente primite, membrul sancționat primește un Faction-Warn. La 3/3 Faction-Warn-uri membrul primeste uninvite automat cu sau fără Faction Punish (FP). Amenda trebuie plătită în maxim 24 de ore de la primirea acesteia. În caz contrar veți fi sancționat cu Faction-Warn. Sancțiunile sunt în funcție de gravitate: Amendă Avertisment Verbal (AV) Facțion Warn (FW) Uninvite Model de postare: Nickname-ul tău: Nickname-ul celui sancționat: Sancțiunea acordată: Motiv: Dovezi:
 11. -Server-ul a fost deschis oficial in data de 26.02.2023- 💖
 12. Au fost adaugate toate topicurile tuturor factiunilor pentru a face munca liderilor mai usoara.
 13. The Rifa - Cerere de inactivitate ⚪ In acest topic membrii factiunii vor posta cererile lor de inactivitate. ⚪ Informatii: Mai exact acest topic este facut pentru cererile de inactivitate de 7 zile. [/requestinactivity]. Trebuie sa aveti dovada dupa ce ati dat [/requestinactivity] si dovada cu raport-ul dumneavoastra. Nu aveti voie sa faceti o inactivitate aiurea doar daca este ceva important. Trebuie sa puneti si data de cand a fost pusa inactivitatea. Poti pune o cerere de inactivitate de la minim rank 2. Daca nu postezi cererea de inactivitate [/requestinactivity] nu o sa fie luat in considerare. Aveti timp 24h sa va logati pe joc dupa expirarea inactivitatii, altfel riscati uninvite pentru inactivitate (daca aveti pe panel si in [/members] ultimul login de acum mai mult de 3 zile). ⚪ Model: Nickname: Rankul detinut: Motiv inactivitate: Dovada inactivitate(poza / filmare din momentul cand dati "/requestinactivity" pe joc) : Data(cand ai pus inactivitate):
 14. În acest topic membrii mafiei sunt obligați să posteze atunci când acordă/plătesc o amenda. Dacă un membru nu plătește amenda în decursul a 24 de ore va fi sanctionat cu Faction Warn. ➥ Model de postare pentru plată amendă: Nickname: Nickname-ul celui care te-a sancționat: Motivul amenzii: Dovada plății [/fdeposit]: ➥ Model de postare pentru acordare amendă: Nickname: Rank: Nickname-ul celui sancționat: Motiv: Dovada: Alte precizări: ➥ Informaţii suplimentare: » Liderul și co-liderul nu primesc amenzi, deoarece fac parte din conducerea facțiunii, dar nu pot beneficia nici de prime. » Dacă mafia adversă își apără teritoriul sau vă cucerește teritoriul sunteți obligați să acordați amendă Worst dacă unul dintre membrii voștri a avut Worst Score la finalul war-ului. » Dacă mafia voastră își apără teritoriul sau cucerește teritoriul mafiei adverse sunteți obligați să NU acordați amendă Worst dacă unul dintre membrii voștri a avut Worst Score la finalul war-ului.
 15. The Rifa - Evidenta Codati ⚪ In acest topic vor posta doar leaderul si co-leaderul acestei mafii cand un membru din factiune este banat. ⚪ Model de postare: Nickname-ul celui banat: Rank-ul in momentul banului: Tipul codului folosit: Nivelul din momentul banului: Team-ul din care face parte (daca face parte sau daca se cunoaste):
 16. The Rifa - Evidenta Wars ⚪ Informatii: Doar leaderul / co-leaderul mafiei au voie sa posteze in acest topic! In acest topic, cu ajutorul panel-ului, liderul / co-liderul vor posta evidenta war-urilor zilnic. Evidenta war-urilor va fi facuta in maxim 24 de ore de la terminarea war-urilor din acea zi. Mafiotii sunt obligati sa fie prezenti la minim jumatate din war-urile pe care mafia lor le are in acea zi. Spre exemplu daca Rey este in The Rifa, iar mafia lui a avut in acea zi 4 war-uri, Rey are obligatia sa fi fost prezent la minim 2 war-uri pentru a nu primi Faction Warn. De asemenea, daca intr-o zi mafia acestuia a avut 5 war-uri, membrul este obligat sa participe la 3 war-uri pentru a nu fi sanctionat (daca numarul de war-uri dintr-o zi este impar, mafiotul are obligatia sa fie prezent la jumatate din numarul par urmator, 5 war-uri = obligatia de a participa la 6:2=3 war-uri). Trebuie sa fi neaparat la minim jumate de war-uri altfel vei primi "Faction Warn".
 17. The Rifa - Staff-ul factiunii ⚪ Manageri: TokyoHUB & Rey ⚪ Leader: ⚪ Co-leader: ⚪ Testeri: ⚪ Responsabili: ⚪ Informatii pentru testeri : Înainte de a începe testul de verificare dacă acel jucător este acceptat / nu și dacă a mai susținut testul o dată. Este recomandat să aveți: [/ pagesize 20], [/ tog] la toate chat-urile și bineînțeles, [/ turn off]. Trebuie să surprindeți tot testul în poze cu F8 sau într-un video. Trebuie să aveți minimul de 10 întrebări surprinzătoare în test. Filmați sau faceți poze și testul practic (duele deagle) la sfârșitul duelului când testerul / cel care susține testul are low hp. Ultima poză o faceți când terminați testul practic și anuntați jucătorul că a trecut / a picat testul. Dupa ce ați susținut testul, postați în topicul "Evidență teste". Testerii inactivi care nu susțin teste de intrare iși vor pierde funcția.
 18. The Rifa - Anunturi importante ⚪ În acest topic doar liderul va posta anunţurile importante legate DOAR de aceasta mafie. ⚪ Orice schimbare internă în cadrul facţiunii va fi postată aici (reguli schimbate, war-uri dezactivate, data/ora şedinţei, etc). ⚪ Acest topic este foarte important şi trebuie verificat zilnic de către membrii facţiunii.
 19. The Rifa - Evidenta Teste ⚪ Informatii pentru testeri: Este recomandat sa aveti: [/pagesize 20], [/tog] la toate chat-urile si bine-nteles [/turn off]. Trebuie sa surprindeti tot testul in poze cu F8 sau cu video. Dovezile de la testul de intrare se pastreaza minim 72 de ore. La fiecare raspuns gresit se anunta jucatorul cate greseli are. (x/3) Daca jucatorul greseste raspunsul, testerul are obligatia sa ii spuna raspunsul corect. La 3/3 greseli jucatorul care da testul este picat. ⚪ Model de postare: Nickname: Rank: Nickname-ul celui testat: La ce teste a fost supus: Admis/Respins: Alte precizari: ⚪ Prime testeri: Prima pentru testeri este de $1.000.000 per test. ⚪ Testul cuprinde urmatoarele probe: Intrebari din regulament. Duele cu deagle pana la low (doar daca leaderul considera ca este nevoie).
 20. The Rifa - Evidenta sanctiuni ⚪ Aici se vor posta sanctiuniile date de lider/co-lider membrilor. ⚪ Sancţiuniile se acorda în funcţie de gravitate: Avertisment verbal (AV) Faction Warn (FW) ⚪ Model de postare: Nickname: Nickname-ul celui sanctionat: Sanctiune: Data acordarii sanctiunii: Dovezi: Motiv: ⚪ Informatii: AV-UL NU EXPIRĂ, DOAR ATUNCI CÂND ACUMULAŢI DOUĂ AV-uri, CEEA CE VA REZULTA IN FACTION WARN! Orice Faction Warn prelungeste durata de rank-up cu 7 zile, iar "Clear FW" se va primi automat de la sistemul de rank-up. Puteti folosi [/raport] pentru mai multe detalii. Daca primesti 2 sanctiuni de tip "Avertisment Verbal", vei fi sanctionat cu un "Faction Warn".
 21. THE RIFA - DEMISII [!] Acest topic a fost creat pentru depunerea demisiei de catre membrii factiunii The Rifa. [!] [!] Daca in momentul in care liderul va scoate din factiune nu aveti minim 14 zile in aceasta, veti primi 30 Faction Punish. [!] [!] Demisia voastra trebuie sa contina dovada cu 'Vreau sa fiu demis!' pe [/f] si un screenshot la [/raport]. [!] [!] In cazul in care contul va este banat si postati cererea de demisie si nu aveti minim 14 zile in factiune, veti primi uninvite cu 30 Faction Punish. [!] [!] Nu aveti voie sa depuneti cerere de demisie in ziua procesarii raportului, daca nu-l aveti terminat. [!] [!] Daca sunteti banat, trebuie sa faceti filmare cand va logati pe panel + refresh la profil + ora exacta [!] ------ Model ------ Nume: Rank-ul detinut: Ce vechime ai in factiune?: Care este motivul pentru care ai depus demisia?: Ce crezi ca ar trebui schimbat?: Dovada prin care reiese ca esti tu: ( "Vreau sa fiu demis!" pe [/f] + SS la [/raport] ) (poze obligatorii): Alte precizari?: [!] Puteti anula cererea de demisie editand, cu textul "ANULEZ", inainte ca liderul sa raspunda la cerere. [!]
 22. LOS AZTECAS STAFF-UL FACTIUNII [!] In acest topic liderul va trece membrii staff-ului factiunii [!] Lider: Co-Lider: Testeri: Responsabili cu amenzi: Manager: TokyoHUB & Rey
 23. Los Aztecas - Cereri de Inactivitate In acest topic membrii factiunii vor posta cererile lor de inactivitate. Informatii: Aveti timp 24h sa va logati pe joc dupa expirarea inactivitatii, altfel riscati uninvite pentru inactivitate (daca aveti pe panel si in /members ultimul login de acum mai mult de 3 zile). Trebuie sa faceti poza imediat cum dati /requestinactivity pe joc (apare un rand care va informeaza ca ati pus inactivitate cu succes) si o folositi ca dovada sa va puteti pune pe forum si cea de 7 zile in care sunteti scutit sa intrati. Trebuie sa aveti neaparat inactivitate in [/raport] pentru a putea fi luata in considerare! Model De Postare: Nickname: Rank detinut: Motiv inactivitate: Dovada inactivitate(SS/Video cu [/raport] si [/requestinactivity] pe joc):
 24. [!]Los Aztecas - Anunturi Importante[!] În acest topic doar liderul va posta anunţurile importante legate DOAR de aceasta mafie. Orice schimbare internă în cadrul facţiunii va fi postată aici (reguli schimbate, war-uri dezactivate / optionale, data/ora şedinţei, etc) Acest topic este foarte important şi trebuie verificat zilnic de către membrii facţiunii.
 25. În acest topic membrii mafiei sunt obligați să posteze atunci când acordă/plătesc o amenda. Dacă un membru nu plătește amenda în decursul a 24 de ore va fi sanctionat cu Faction Warn. ➥ Model de postare pentru plată amendă: Nickname: Nickname-ul celui care te-a sancționat: Motivul amenzii: Dovada plății [/fdeposit]: ➥ Model de postare pentru acordare amendă: Nickname: Rank: Nickname-ul celui sancționat: Motiv: Dovada: Alte precizări: ➥ Informaţii suplimentare: » Liderul și co-liderul nu primesc amenzi, deoarece fac parte din conducerea facțiunii, dar nu pot beneficia nici de prime. » Dacă mafia adversă își apără teritoriul sau vă cucerește teritoriul sunteți obligați să acordați amendă Worst dacă unul dintre membrii voștri a avut Worst Score la finalul war-ului. » Dacă mafia voastră își apără teritoriul sau cucerește teritoriul mafiei adverse sunteți obligați să NU acordați amendă Worst dacă unul dintre membrii voștri a avut Worst Score la finalul war-ului.
 26. Los Aztecas - Evidenta Codati [!] Aici vor fi postati membrii factiunii care au jucat cu cheat-uri [!] Model De Postare: Numele codatului: Rank-ul in momentul banului: Tipul codului folosit: Nivelul din momentul banului: Team-ul din care facea parte (daca face parte sau daca se cunoaste):
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...