TokyoHUB 0 Posted March 14 În acest topic vor fi postate testele date de evaluatorii facțiunii. Testerii au -50% din raport. (exemplu: dacă am rank 3, iar eu sunt tester în loc de 20 de contracte am de făcut doar 10 contracte) Înainte de a începe testul verificați dacă acel player este acceptat sau nu a mai susținut testul. Este recomandat să folosiți următoarele comenzi: [/pagesize 20], [/tog] la toate chat-urile și bineînțeles [/turn off]. Trebuie să surprindeți tot testul în poze / filmare. Trebuie să faceți poză la fiecare greșeală separat. Dovezile de la testul de intrare se păstreaza 72 de ore. Ultima poză o faceți când terminați testul practic și anuntați jucătorul dacă a trecut sau a picat testul. Testerii inactivi sau neserioși își pot pierde funcția în orice moment. Testerii trebuie să aibe minim 3 ore jucate în ultimele 7 zile. Model de postare: Nickname-ul tău: Am dat test cu: Data în care am susținut testul: Admis / Respins: Număr greșeli: Quote Share this post Link to post Share on other sites